Въпреки че е на 49 години, Наоми Кембъл по нищо не отстъпва на по-младото поколение актуални модели. Поредното доказателство за това е новата есенна колекция бельо на Calvin Klein.

Моделите на марката бяха представи с кампания, носеща името #MYCALVINS IRL. В нея участват Наоми Кембъл, Бела Хадид и още няколко модела. Но двете дами определено са тези, които привличат вниманието.

Черната перла демонстрира перфектна фигура и съблазнително поведение пред камера, а по-малката сестра Хадид също не й отстъпва. Именно с тях започва и завършва рекламния клип, част от кампанията, която показва различните лица на това да си секси.

В нея участва и plus-size модел, както традицията в модните среди в последно време повелява. #MYCALVINS IRL (in real life - в истинския живот) има за цел да покаже двете лица на моделите - едното е тяхното обработено с филтри изображение, а другото - това, което е в ежедневието, пише Harper's Bazaar.

Снимка 438688

Източник: Facebook / Calvin Klein

Снимка 438687

Източник: Facebook / Calvin Klein

Затова и едната част от кадрите са черно-бели, а другата - цветни. Посланието е, че всеки трябва да се чувства комфортно в кожата си и уверено в своето бельо на марката.