В неделя, 16 май, се проведе ежегодната церемония по връчването на наградите на MTV за филми и сериали - MTV Movie & TV Awards. Някои от звездите успяха да присъстват лично и да покажат изящните си тоалети.

Скарлет Йохансон, Златен глобус и защо актрисата обяви бойкот на филмовите награди

Скарлет Йохансон обяви бойкот на наградите Златен глобус

И призова същото да направят и колегите й

Скарлет Йохансон обаче беше предпочела да остане вкъщи и да получи от разстояние наградата си Generation Award за постигнати успехи в света на киното. Чрез видео връзка в рамките на няколко минути актрисата благодари за оказаната ѝ чест, като не пропусна да отбележи, че получава наградата благодарение на феновете.

В края на речта на Йохансон обаче виждаме как Колин Джост се промъква зад нея, държейки купа с някаква течност. Не, съпругът на актрисата не е забърквал палачинки и не попада в кадъра случайно.

Джост реши да изсипе съдържанието на въпросната купа върху главата на жена си. А то се оказа зелено и лепкаво. Йохансон, разбира се, не беше много щастлива от факта, че цялата беше омазана в съмнителна гъста течност и веднага се опита да разбере какво и защо се случва.

Според Колин Джост това е MTV и е в реда на нещата да ѝ се погоди такъв номер. След това обаче Скарлет Йохансон го поправи, че подобни номера се правят в друга телевизия - Nickelodeon.