YouTube отдавна е средство не само за развлечение, но и за изкарване на ужасно много пари. И MrBeast, който е един от най-популярните ютюбъри, знае това прекрасно.

На борда на Titan - MrBeast и Арни Вайсман споделят за възможността да се гмурнат до останките на Титаник

Хората, които можеха да са в изчезналата подводница Titan

Понякога късметът си знае работата

Джими Доналдсън, както е истинското му име, обича да се впуска в какви ли не предизвикателства, които в по-голямата част изискват наистина добра подготовка и много средства. И в повечето случаи са доста откачени.

Точно като това от последното му видео. В него виждаме как MrBeast приема предизвикателството да бъде погребан жив... за седем дни.

Разбира се, целият процес е контролиран и подобието на ковчег, в който е заровен под земята, е снабден с всичко необходимо, за да може да оцелее. Освен това има постоянна видео и аудио връзка с екипа си.

От видеото разбираме, че Доналдсън е извършвал всички си физиологични нужди в специални торбички, а за тези седем дни, прекарани под земята, е плакал на няколко пъти. Виждаме и че не е бързал да се радва, когато ковчегът му е бил изровен, преди да се изправи, защото се е страхувал от опасността от образуването на кръвосъсиреци заради дългото обездвижване.

MrBeast, Джими Доналдсън и дарението му на 20 000 чифта обувки на деца в Африка

Човекът, заради когото 20 000 деца в Африка няма да ходят боси

Пример за подражание, при това от YouTube

В крайна сметка, всичко преминава гладко, а на повърхността го чакат цял куп хора, за да отпразнуват не само изравянето му, но и достигнато на 200 милиона абонати в YouTube.