MrBeast си остава феномен в YouTube, защото до момента никой не може да го надмине по брой абонати в платформата за видео споделяне.

На борда на Titan - MrBeast и Арни Вайсман споделят за възможността да се гмурнат до останките на Титаник

Хората, които можеха да са в изчезналата подводница Titan

Понякога късметът си знае работата

Джими Доналдсън, както е истинското му име, се опитва да прави все по-щури и изискващи много пари видеа, които наистина не можем да видим всеки ден. 

От The Hollywood Reporter разбираме, че MrBeast ще използва цялото си въображение, за да създаде риалити предаване за Amazon.

Проектът е озаглавен Beast Games и е описан като най-големият риалити състезателен формат в историята на телевизията. Той ще включва цели 1000 участници, които ще се борят за рекордната награда от 5 милиона долара.

Amazon са успели да преборят конкуренцията на останалите стрийминг платформи, а Доналдсън се е договорил да запази пълен творчески контрол над риалитито. "Целта ми е да направя възможно най-великото шоу и да докажа, че ютюбърите могат да успеят в други платформи", казва MrBeast.

MrBeast в ковчег - как ютюбърът прекара седмица под земята

Да прекараш 7 дни в ковчег под земята

MrBeast отново надпима себе си

До момента Squid Games: The Challenge - риалити предаването на Netflix, държеше рекорда за най-голяма награда - 4.56 милиона долара. През февруари MrBeast заяви пред списание Time, че YouTube каналът му изкарва между 600 и 700 милиона долара на година. А по-голямата част от тези пари той инвестира в нови видеа.