Трудно ни е да се сетим за роля, в която да не харесваме Мишел Пфайфър. Но като че ли най-запомняща се е с една конкретна, около която и въпросите едва ли някога ще стихнат.

Мишел Пфайфър, The First Lady и първи кадри на актрисата като Бети Форд

Първи кадри на Мишел Пфайфър като президентша

От сериала The First Lady

Филмът е "Белязаният" от 1983 г., а ролята е тази на Елвира Ханкок. Поводът пък всички отново да говорят за него и нея е неочакваното признание на актрисата.

Знаем как в една от сцените във филма Пфайфър се появява със слънчеви очила с рамка във формата на котешко око. С тях допълва и без това изискания си и аристократичен стил по неподражаем начин, с който налага и тенденция в модата.

Затова и е съвсем обяснимо, че след толкова години всички продължават да се питат откъде са въпросните очила и каква е била цената им. Именно тази загадка разбули Мишел Пфайфър в последното си интервю за предаването LIVE with Kelly and Ryan. И не, не е това, което предполагахме.

Оказва се, че очилата й са стрували едва три долара, пише Just Jared. И колкото и изненадващо да звучи, сме склонни по-лесно да повярваме след уточнението на Пфайфър, че на тях е попаднала не къде да е, а в дрогерия.

The First Lady, Виола Дейвис, Мишел Пфайфър, Джилиан Андерсън и първи трейлър на сериала

Първите дами, променили американската история

Какво да очакваме от сериала The First Lady

Очевидно за актрисата очилата имат и сантиментална стойност. Наскоро тя отново сподели кадър с иконичната си визия в Instagram. Абсолютно доказателство, че стилното невинаги означава скъпо.