Последно обърнахме внимание на Владимир Карамазов, когато актьорът успя да провокира всички с публикация на своя снимка по бельо в Instagram.

Владимир Карамазов публикува снимка по бельо, която озадачи доста хора

Грешка ли беше снимката по бельо на Владо Карамазов

Актьорът в нова светлина

Месец по-късно все още не знаем дали е била качена по погрешка, но пък знаем нещо друго много интересно и вълнуващо около актьора.

В официалния си канал във Viber, където Владимир Карамазов общува най-пряко с феновете си, актьорът разкри, че предстои да издаде книга.

Става ясно, че първата книга на Карамазов ще се казва "Мина половин живот" и вероятно ще бъде мемоарна. "Много неща се случиха в последните девет месеца около нея, но скоро ще е факт", разяснява актьорът във Viber.

"Есента на демона" - какво да очакваме от втори сезон на сериала "Дяволското гърло" с Теодора Духовника и Владимир Карамазов

Какво да очакваме от "Есента на демона" с Теодора Духовникова и Владимир Карамазов

Вторият сезон отново събира героите Мия Язова и Филип Чанов

Владимир Карамазов дори използва помощта от членовете на канала си, които са над 27 000, за да изберат чрез гласуване най-подходящата снимка за корицата на книгата му. За момента актьорът не разкрива нито кога да очакваме на пазара "Мина половин живот", нито какво точно ще прочетем в нея.