Михаела Филева е чаровна, винаги широко и окуражаващо усмихната и искрена в изкуството, което създава. Затова я обичаме и нямаме търпение за всеки следващ неин проект.

 Михаела Филева, 30-ят ѝ рожден ден и защо е толкова специален

Щастливият ден на Михаела Филева

Защо 30-ят ѝ рожден ден е толкова специален

Сега тя ни изненадва с премиерата на песента си "Опора", която чухме за първи път на 22 март и ни развълнува дори повече от очакваното.

Самата Михаела също не крие емоциите си и в поста в Instagram споделя, че преди премиера винаги се вълнува, "като че е първият път, в който излиза моя песен".

А посланието за осъзнатост отвъд личната нужда от сила и подкрепа, което иска да предаде, певицата изразява с личния текст към сингъла "Опора" и чувствен видеоклип. Изпетите думи звучат като упование в едно по-добро бъдеще.

И това е толкова актуално спрямо настоящата криза в Украйна - една от причините Михаела да се престраши да сподели този проект с феновете си, както самата тя признава. "Със страх, но и с неизмеримо усещане за споделена, могъща съпричастност."

Тя добавя, че последните събития около войната, повсеместното насаждащо се чувство за безсилие, са й донесли усещането, че ролята на хората на изкуството е да бъдат именно опора и огледало на реалността.

"Написах я в труден момент за мен и близките ми и едва се осмелих да я включа в последния ми албум. От септември миналата година многократно се надъхвам и разубеждавам от идеята да има свое видео."

Естествено чаровната певица не забравя да благодари и изкаже обичта си към целия екип, с който правят "Опора". "Обичам всички замесените в реализирането! Те са приятели от най-близкия ми кръг, колеги, с които работя повече от 10 години!", споделя тя.

Papi Hans, "Disham", новата песен за изпълнителя и каква е неговата цел

За какво Papi Hans е благодарен на "Keks"-а

И какво иска да ни каже с новата си песен

Остава ни и ние да им се отблагодарим за труда, който влагат в изкуството и за това, че чрез него ни вдъхват кураж.