Изминаха девет месеца от пускането на "Друг" - първата песен от общо 12, които Константин Трендафилов, познат с артистичния си псевдоним Papi Hans, обеща. А за това време изпълнителят пусна и цели седем парчета.

Не можем да му отречем, че е продуктивен, като седмото от въпросните 12 беше пуснато в края на миналата седмица. И за тези няколко дни "Disham" успя да влезе в най-популярните песни у нас в YouTube. И има защо.

"Disham" е по-различна - и като звучене, и като клип, от предшественика си "Samara". В същото време си прилича и с нея, и с всички предишни, защото и тук главният герой отново е любовта.

"Disham" обаче е за тъмната ѝ страна - онази, която остава след раздялата; онази, която кара човек да се лута посред нощ; същата, заради която всеки пие и пише, пише и пие, питайки се (а често и питайки я) къде е сбъркал.

Текстът е написал изцяло от Papi Hans. Той има пръст и в музика и аранжимента, където рамо му е ударил Витали Езекиев.

В профила си в Instagram изпълнителят пише, че неговата голяма цел е не да бъде харесван, а доста по-различна - да преоткрива себе си, да дълбае. "И колкото по-дълбоко дълбая, толкова по-дълбоко достигам до вас."

Papi Hans е благодарен на първата си песен "Кекс", с която влезе в полезрението на хората. Защото сега вече всички ние можем да чуем и видим какво друго има да ни каже. "А в този текст, казвам важни за мен думи."

Сега остава да разберем дали изпълнителят ще запази тенденцията и ще пусне следващото си парче горе-долу след около месец. Както и какво ще бъде то, защото до момента картинката е доста шарена.