Джеймс Хетфийлд, легендарният фронтмен на Metallica, може да бъде спокоен, че има кой да го наследи в страстта му към музиката. Макар и синът му - Кастор Хетфийлд, да е решил по-скоро да търси собствени музикални хоризонти, все пак върви по музикалните стъпки на своя популярен баща.

Metallica и 10 от най-печелившите албума на бандата през годините

Най-печелившите албуми на Metallica

36 години и милиони долари

В резултат на това, преди броени дни, се появи дългосвирещият албум Is This Rage, който е дебютен за Кастор и неговото рок трио Bastardane.

Освен 21-годишният Кастор Хетфийлд, който е зад барабаните, съставът на групата включва и басиста и вокалист Джейк Далас, както и и китариста Итън Сироцки.

До момента тримата музиканти имат един официално издаден сингъл "Wealthy Fantasy", който се появи през 2020 г. и който сега е част от дебютния албум.

Подобно на музиката, която правят и синовете на Ларс Улрих (барабанистът на Metallica) в своята банда Taipei Houston, звученето на Bastardane e доста далеч от траш метъла, с който е известна Metallica. Което всъщност помага всеки музикант да намери и утвърди своята идентичност.

Албумът Is This Rage на Bastardane включва 10 песни и може да бъде чут в Bandcamp и други стрийминг платформи, уточняват от Loudwire.

А междувременно, може да дадем едно ухо на парчето"Above All".