Мелания Тръмп е една от най-известните и коментирани дами в света. Всяка нейна изява предизвиква дълга полемика най-вече по отношение на това какъв тоалет е избрала. В повечето случаи дрехите й са попадение в целта и са доста скъпи.

Оказва се обаче, че Първата дама на САЩ изпитва сериозни затруднения с набавянето на тоалети за официални поводи. Причината е, че редица известни дизайнери и модни къщи отказват да работят с нея.

А когато Мелания си хареса точно тяхна дреха, й се налага да я поръчва инкогнито през интернет и след това нейният личен шивач да я преправя. Това разкрива модният критик Робин Гиван пред CNN.

Снимка 433649

Източник: GettyImages

Причината за ситуацията, в която е поставена Първата дама, е политиката, водена от нейния съпруг - Доналд Тръмп. Мнозина не я подкрепят и в знак на протест отказват да работят с Мелания.

Мелания Тръмп, парадът по повод 4 юли и един моден гаф

Мелания Тръмп - Мис мокра рокля

Носи ли сутиен Първата дама

Затова и тя е предприела нова тактика - поставя всички дизайнери под общ знаменател и сама избира какво да носи, без да се води от предразсъдъци. А дали модните къщи са доволни, когато тя им прави безплатна реклама, всеки сам може да предположи.