Вчера, 4 юли, Доналд и Мелания Тръмп присъстваха на тържествения военен парад по случай 243 години от обявяването на независимостта на САЩ. Времето не бе особено благосклонно към събитието, но проливният дъжд не попречи на Първото семейство да изпълни задълженията си по протокол.

Снимка 432564

Източник: GettyImages

Оставяме обаче официалната част настрана, за да обърнем поглед натам, където от вчера гледат всички. След като Доналд и Мелания направиха няколко крачки под дъжда, на госпожа Тръмп не само й се развали прическата, но и й се видяха някои части от тялото, които принципно не би трябвало да се виждат.

За тържествения повод тя бе избрала бяла рокля на Carolina Herrera с асиметрични ръкави и цветни линии. Цената на тоалета е около 3000 евро, но той се оказа безценен, защото когато се намокри, ни показа нагледно, че Мелания не обича да носи сутиен.

Кадрите на мократа Първа дама очаквано се превърнаха в една от най-дискутираните теми в социалните мрежи.

Мелания Тръмп и защо Първата дама толкова често носи шапка и очила

Скривалището на Мелания Тръмп

Далеч от очите, далеч от критиките

Коментарите варират от риторични въпроси толкова ли бюджетът не позволява на госпожа Тръмп да си купи сутиен до констатациите, че палавата й натура от миналото продължава да живее в нея и да се проявява в определени моменти.  Като този - навръх 4 юли. Радост за очите на всички американци.