Въпреки че Доналд Тръмп все още не е признал официално загубата си на президентските избори, отдавна е ясно, че новите стопани на Белия дом са Джо и Джил Байдън.

Мелания Тръмп, Джил Байдън и срещата между двете, която още не се е състояла

Студената война на Първите дами

Ще се срещнат ли все някога

Те ще влязат в новите си роли през януари, а как ще се развие животът на все още законното Първо семейство след това си остава загадка. Дали ще продължат да бъдат съпруг и съпруга - също.

Много тайни от последните четири години обаче могат да видят бял свят, ако Мелания Тръмп реши да не остане по-назад от предишните Първи дами и да издаде автобиографична книга, с която да разкаже за преживяванията до и в Белия дом.

Снимка 507568

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от Page Six, съпругата на президента вече води преговори с различни издателства за своите мемоари. Засега Доналд Тръмп не е изразил намерение също да събере част от живота си в книга, но е дал съгласието си за тази на Мелания.

Предишното Първо семейство на САЩ - Барак и Мишел Обама, успя да спечели десетки милиони долари със своите автобиографични книги. Въпреки че Мелания надали ще го направи от чисто финансов интерес, все пак това е възможност да спечели свои собствени пари. А и страхотен шанс да каже всичко, което досега й се е налагало да премълчава.

Мелания Тръмп, последната й  Коледа в Белия дом и традиционното коледно дърво

Мелания Тръмп и дървото

Като за последно

Една автобиографична книга определено ще помогне на госпожа Тръмп да излезе от сянката на своя съпруг, в която е много по-дълго от четиригодишния мандат. Така и ще се подсигури, че още дълго ще се говори за нея, дори и след като сдаде поста на Първа дама.