Семейният живот променя, неизбежно е. Когато си принц и си израснал в кралския двор, си свикнал животът ти да преминава в стриктен ред, подчинен на различни правила. Но един ден се появява съпругата ти Меган и решава, че тя ще определя какво ще правиш и какво - не.

А когато е и бременна, е още по-трудно да й се противопоставиш. Принц Хари пък няма никакво намерение да си навлича допълнителни главоболия. Затова и тази Коледа ще пропусне традиционния лов, в който принципно взима участие.

Снимка 396565

Източник: GettyImages

И това няма да е прецедент, защото миналата година, когато с Меган бяха само годеници, също реши да се лиши от удоволствието, което му доставя ловът в приятелска компания. И причината е една-единствена - негативното отношение на Маркъл към убиването на животни за удоволствие.

Така принц Хари слага край на една 20-годишна традиция - да излезе на лов в гората с пушка в ръка в дните след Коледа. Според ловните му другари, той е неузнаваем след сватбата.

Как принц Хари и Меган Маркъл промениха принц Уилям и Кейт Мидълтън

Уилям и Кейт искат да са като Хари и Меган

Когато любовта срещне протокола

А брат му може да приеме това оттегляне като поредния знак, че неговото семейство вече е само и единствено Меган. Разбира се, тези разсъждения са в сферата на предположенията и вероятно няколко убити животни по-малко няма да са голяма драма, пише The Cut.