След официалното напускане на кралския двор, което ще стане факт на 1 април, принц Хари и Меган Маркъл имат свободата да се впуснат с главата напред в своя нов живот. Сигурни сме, че това начало ще е шеметно и изненади няма да липсват.

Посоката, към която херцогът и херцогинята на Съсекс гледат, е шоубизнесът. И двамата имат връзки, приятелства и познанства в тези среди, а популярността им по целия свят е само още един плюс за бъдещите им планове и каузи.

Но Меган не просто иска да извлича максимума от славата и да помага на всички, на които може, а и да бъде в центъра на вниманието, където й е най-добре. Въпреки че се оплака от нездравия медиен интерес, именно той я направи това, което е днес.

Снимка 370363

Източник: GettyImages

А когато не е в ролята си на представител на кралския двор, на Маркъл ще й бъде най-лесно да привлича погледите с чести появи по светски събития. Именно за присъствието й на едно подобно се говори все по-упорито в последните дни.

На 4 май в музея на изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк ще се проведе събитие, известно като Оскарите на модния свят - MET Gala. То събира на едно място най-ярките имена не само от модната индустрия, но и от целия шоубизнес. А най-отличителното е, че всяка година минава под различна тема, с която трябва да е съобразена визията на всеки гост.

Снимка 372310

Източник: GettyImages

Тази година темата ще бъде "About Time: Fashion and Duration" (Въпрос на време: мода и продължителност). А за един от гостите на този моден спектакъл, който винаги е съпроводен с куриози на червения килим, се спряга и самата Меган Маркъл, пише The Sun.

Още щом разбрали за решението на херцога и херцогинята да напуснат кралския двор, организаторите на MET Gala поставили името й в челните редици на звездите с покани. Това ще бъде наистина запомнящ се холивудски дебют за съпругата на принц Хари, която обаче няма да отиде с него на събитието, а с главния редактор на британския Vogue.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще останат ли без охрана в Канада

И Канада обърна гръб на Хари и Меган

За какво ще им се наложи да си плащат

И най-интересният въпрос сега е какъв тоалет ще избере Маркъл за звездната нощ, в която ще се слее отново със звездите. Но неговия отговор ще разберем чак на 2 май.