На 19 май принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат първата годишнина от сватбата си. Дни след голямото събитие дойде новината, че бившият съпруг на херцогинята е предложил брак на настоящата си приятелка и също е отправил поглед към венчилото.

По случайност или не, тази година сватбата на Тревър Енгелсън отново съвпадна като период с важно събитие в живота на херцогиня - раждането на първото й дете. Явно той умело използва медийния интерес покрай бившата си съпруга, за да се говори и за него.

42-годишният продуцент каза "да" за втори път през живота си, като този път избраницата му е 31-годишната Трейси Кърланд. Тя е специалист по здравословно хранене и наследница на милионерска фамилия. Двамата вече законни съпрузи се познават от едва две години.

Пищната сватба се състоя в комплекс на брега на океана в Калифорния миналия уикенд. Според присъствали, венчавката е била пълната противоположност на кралската сватба на Меган и Хари - красива, но без много официалности, а един истински купон.

Пищно украсена арка на брега, под която младоженците са размени обети на залез слънце. Златни рокли и коронки за шаферките, смокинг за младоженеца и прекрасна рокля с дантела и паднали рамене за булката, пише Telegraph.

Гостите са похапнали миди, салата Цезар и бургери, някои от които са били и веган. Точно по вкуса на Меган...

Меган Маркъл, отпускът по майчинство и кога ще видим херцогинята отново

Кога ще видим Меган отново

Може би по-скоро, отколкото предполагаме

През 2011 г. Маркъл и Енгелсън се венчаха отново на брега, но в Ямайка. Също луда сватба с много танци и алкохол. Но това не предвеща дълъг семеен живот, защото двамата се разведоха едва две години по-късно заради "непреодолимо несходство в характерите".