През май 2020 г Меган Фокс и Брайън Остин Грийн обявиха, че се развеждат. Минаха се едва няколко месеца и актрисата стана двойка с Machine Gun Kelly. А малко повече от година по-късно пред нея вече няма пречка да продължи живота си като свободна жена.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly, дисморфията и какво споделиха в интервюто си за GQ Style

Харесва ли Меган Фокс тялото си

Откровения от актрисата и Machine Gun Kelly

Краят на бракоразводното дело на Фокс и Грийн е бил на 15 октомври, съобщават от Entertainment Tonight. Това се случва около година след подаването на документите им в съда и близо две години след като двамата заживяха отделно.

"Непримирими различия" са изтъкнати като основа причина за раздялата им и вече бившите съпрузи са категорични, че никой от двамата не е направил лошо на другия и таят само добри чувства.

Снимка 538173

Източник: GettyImages

Според документи по делото, Фокс още в началото е заявила, че иска споделено физическо и правно попечителство над двете им деца. Тя е държала и никой от двамата да не плаща издръжка на другия, но Грийн е смятал това за свое задължение.

Не е ясно какво точно са се споразумели, но най-вероятно и двамата ще продължат да се грижат за синовете си по най-добрия възможен начин. Знаем обаче, че не са имали предбрачен договор, което значи, че всички активи, придобити по време на брака, са поделени по равно.

Финализирането на развода със сигурност е добра новина и за двамата, но по-щастлива се оказва Фокс. Според източници на TMZ, тя е искала цялата съдебна сага да приключи възможно най-скоро, но Грийн е поставял някои пречки пред по-бързото достигане до финално решение.

Меган Фокс, Кортни Кардашиян, Skims и предизвикателната им фотосесия

Когато Кортни и Меган останат без горнище

Опасно добра комбинация

А сега актрисата е напълно свободна да бъде с половинката си Machine Gun Kelly и нищо чудно съвсем скоро и те да последват примера на приятелската си двойка Кортни Кардашиян и Травис Баркър, които вече са сгодени.