И тази година, въпреки по-сложната и необичайна обстановка, Супербоул 2021 се превърна в едно от големите събития както в света на спорта, така и на шоубизнеса. Не липсваха нито напрегнатите моменти и емоции на терена, нито рекламите за милиони, нито пък изпълненията на популярни звезди.

The Weeknd бе голямата звезда на полувремето на финала на първенството на Националната футболна лига на САЩ и направи очаквано запомнящо се и пищно шоу.

Неговата колежка Майли Сайръс пък се изяви по време на Super Bowl LV Tik Tok Tailgate концерта с най-големия си хит - "Wrecking Ball", както и с изпълнението на няколко други песни, облечена като мажоретка. А финалът бе по-емоционален, отколкото и самата тя очакваше.

Певицата, известна с бунтарския си нрав и провокативно поведение определено успя да изненада всички, но не с поредната демонстрация, а със сълзите, които се появиха на лицето й, докато изпълняваше песента, посветена на бившия й съпруг Лиъм Хемсуърт.

"Пеейки тази песен за това да се чувстваш напълно счупен и разбит... страданието на всеки е различни, както и прагът на болка", започна Сайръс. "Нося много блясък и своята броня. Но нося и сърцето си, което многократно е разбивано", продължи с откровенията тя, цитирана от Mirror.

Майли Сайръс, Гуен Стефани, Блейк Шелтън и за какво мечтае певицата

За какво си мечтае Майли Сайръс

Скромните мечти на големите звезди

Откровенията и сълзите на певицата пред целия свят можем да приемем само по един начин - като доказателство, че явно все още страда по проваления си брак и по Лиъм Хемсуърт. Скорошната раздяла и с последната й половинка Коди Симпсън също със сигурност е допринесла за тъгата, която Майли дори не се опитва да скрие.