Това момиче не спира да ни изненадва, хем си знаем, че от нея може да се очаква всичко. Ексцентричността й виждаме не само на сцената, а и къде ли още не...

Майли Сайръс, Шон Мендес, Камила Кабейо, изпълнението на The Climb и кой с кого се закача

Неприличното предложение на Майли Сайръс

Поредната двусмислена закачка на певицата

Наскоро всички отново заговориха за Майли Сайръс, след като призна, че за нея секс играчките имат не едно, а две приложения.

"Харесвам секс играчки. Купувам ги за себе си, но в крайна сметка ги използвам за интериорен дизайн. Сексът и интериорният дизайн всъщност вървят ръка за ръка", обясни тя в интервю за предаването Barstool Sports на радио Sirius XM. 

Тя сподели, че й е трудно да избере определен цвят или материя и често купува няколко наведнъж, от които някои използва за себе си, други за интериора на дома си.

Изпълнителката на Plastic Hearts се сдоби с тихо имение в предградието на Лос Анджелис Hidden Hills за 4.95 милиона долара миналия юли, пише Hollywood lifе, като се позовава на информацията на Variety.

Домът е с площ малко повече от 600 квадратни метра и включва шест спални, седем бани, басейн в стил лагуна и други.

Майли притежава и извънградско имение, което закупи за 5.8 милиона долара през 2017 г. Преди това тя живееше в Малибу с бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт.