Преди седмица в подкаста на Variety и iHeart - The Big Ticket, Майли Сайръс сподели, че е трезва от шест месеца. Изпълнителката разказа и как точно е спряла да пие алкохол заради направената ѝ операция на гласните струни.

Решението да стане въздържател за по-дълъг период от време идва, след като певицата се замисля върху неприятните истории в семейството - всичките следствие от различни зависимости и психологически проблеми.

Но освен за трезвеността си и за семейните проблеми, Майли сподели още една интересна подробност, свързана с личната ѝ хигиена, пишат от US Magazine.

"През последните четири месеца мисля, че измих косата си само два пъти. Веднъж за разговора сега и веднъж за онлайн концерта на сър Елтън Джон", без ни най-малки притеснения споделя певицата.

Разбира се, това изказване не остана незабелязано от много от нейните фенове, на които се стори малко гнусен факта, че певицата мие косата си толкова рядко.

Вярно е, че много фризьори съветват да не прекаляваме с миенето на косата, за да не увреждаме косъма, но два пъти за четири месеца ни се струва прекалено. Не ни се мисли колко мазна и отвратителна може да стане косата за толкова време.

Майли Сайръс, операцията, която е претърпяла и защо е трезва от 6 месеца

Какво Майли Сайръс не е правила от 6 месеца

Важно решение за изпълнителката