Откакто напусна детските филми на Disney, около Майли Сайръс винаги се случва нещо интересно. В повечето пъти - дори скандално.

Майли Сайръс, Великден и палавите снимките на певицата

Майли Сайръс е палаво зайче

Доза празнично настроение

Луда глава е Майли, но затова и има толкова фенове по света. Лудориите обаче водят и до различни проблеми, за които тя говори открито.

В подкаста на Variety и iHeart - The Big Ticket, изпълнителката казва, че е трезва от шест месеца. Пояснява, че първоначално е спряла да пие алкохол заради направената ѝ операция на гласните струни.

Решението да стане въздържател идва, следа като певицата се замисля върху неприятните истории в семейството, всичките следствие от различни зависимости и психологически проблеми.

Майка на Майли е била осиновена. От нея певицата казва, че е наследила и някои негативни черти - да се чувства самотна и постоянно да изисква от хората около себе си да показват, че я обичат и ценят.

Баща ѝ - Били Рей Сайръс, пък се е отгледал сам. По думите ѝ родителите му са се развели, когато е бил една на три години.

Затова и в момента важното за Майли Сайръс е да бъде по-добър човек. Признава, че претърпяната операция е била и истинско изпитание за нея - в продължение на четири седмици не е трябвало да говори и комуникацията с близките ѝ е била затруднена.

Майли Сайръс, Коди Симпсън и годишнината, която празнуват

Какво празнуват Майли и Коди

По-влюбени от всякога

"Разбирайки миналото, ние разбираме настоящето и бъдещето много по-ясно", казва още изпълнителката. Колкото до алкохола, Майли вече е убедена, че не е нужно да пиеш, за да си забавен. А и вече предпочита да се събужда сутрин свежа и готова за деня, отколкото да се чувства замаяна.