Докато все още очакваме да разберем точната причина за смъртта на Матю Пери, около актьора излизат най-различни новини и неща, които е казвал в скорошни интервюта или пък в мемоарите си "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" (изд. Рива, 24 лв.).

"Приятели" и сцената от седми сезон, която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Сцената от "Приятели", която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Загубата се преживява тежко

Именно в книгата си актьорът от "Приятели" разказа подробно за живота си и всички любовни несполуки през годините. А в това число влиза и последният му неуспешен годеж за Моли Хъруиц.

Без да споменава името ѝ, Матю Пери пояснява, че в края на 2020 г. е пътувал до Швейцария за поредната скъпа програма за възстановяване от различните му зависимости. Точно тогава е купил и  годежен пръстен за Хъруиц.

"Купих й пръстен, защото бях отчаян, че ще ме напусне", пише в книгата си актьорът. Пери пояснява също така, че не е искал да остава сам в разгара на пандемията. Той също така разкрива, че е бил на голяма доза опиоиди, когато е предложил брак на Моли Хъруиц, пише Page Six.

анкета

Кой ще остане любимият ви герой от "Приятели"?

Виж резултати

Чандлър 28.4%

Рос 6.7%

Моника 4.7%

Рейчъл 12.9%

Джоуи 31.6%

Фийби 5.9%

Не знам за какво става въпрос 9.8%

Матю Пери твърди също така, че половинката му по онова време е знаела за състоянието, в което се намира, предлагайки ѝ брак, но въпреки това е приела. Пери също така допълва, че когато се е върнал в Лос Анджелис и не е бил под въздействието на опиоиди, му се е сторило като шок, че живее с Хъруиц и двете ѝ кучета.

Жените в живота на Матю Пери - от Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу до Моли Хъруиц

Жените в живота на Матю Пери - от Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу до Моли Хъруиц

Актьорът е неуспехите му в любовта

"Излишно е да казвам, че не бях готов за нищо от това", пише още актьорът. Матю Пери дори признава, че не си е спомнял ясно момента, в който е предложил брак на Моли Хъруиц, а малко след това те са се разделили.