Матю Пери стана популярен по цял свят с ролята си в "Приятели", но освен славата и парите, сякаш не успя да открие истинската любов. Онази, която е за цял живот.

Салма Хайек за Матю Пери - емоционалната реакция на актрисата след смъртта на звездата от "Приятели"

Салма Хайек за Матю Пери - емоционално и откровено

Как ще го запомни актрисата

През годините актьорът е излизал с различни жени, но така и не се е женил, като няма и деца. Като част от причините за това са проблемите му с алкохола и наркотиците. От People обаче са се разровили из архивите, за да ни припомнят всички жени, с които Матю Пери е излизал. Е, поне официално.

Валери Бертинели

Снимка 640041

Източник: GettyImages

В мемоарите си "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" (изд. Рива, 24 лв.) Пери разкрива, че е имал краткосрочна връзка с актрисата, докато тя е била омъжена. Двамата обаче така и не излизат официално като двойка.

Тришия Фишър

Снимка 640039

Източник: GettyImages

Когато е на 18 г. Матю Пери излиза с Фишър, която е полусестра на Кари Фишър. Връзката тогава не продължава особено дълго - само няколко месеца.

Години по-късно, когато "Приятели" е вече хит, двамата отново стават интимни, но нещата не се получават и актьорът слага край на отношенията им.

Гуинет Полтроу

Снимка 617350

Източник: GettyImages

Тук за връзка не може да се говори, а по-скоро за мимолетна авантюра, която се случва през лятото преди "Приятели" да тръгне по телевизията.

Пред GQ Матю Пери казва, че е описал отношенията им в книгата си и се надява, че Полтроу няма да го намрази заради това.

Джулия Робъртс

Снимка 592647

Източник: GettyImages

Двамата излизат като двойка преди актрисата да вземе участие в епизод на "Приятели" като гостуваща звезда. Но връзката се чупи по вина на Пери.

В книгата си той пише, че са излизали само няколко месеца и през цялото време си е мислел, че тя ще бъде тази, която ще го зареже.

Габриел Алан

Актьорът има отношения и с продуцентката на сериала "Вице". Именно докато е с нея, Пери разбира, че има сериозен проблем с алкохола.

Тогава той е на 21 години и една вечер, когато отиват в къщата на Алан, той иска да пийне нещо, но се оказва, че тя не държи никакъв алкохол в дома си. Тогава той започва да чувства непреодолимо чувство да пие.

Джейми Тарсис

Снимка 640037

Източник: GettyImages

Тарсис и Пери се запознават още преди "Приятели" да стане хит. Като по-късно излизат в продължението на няколко години след като съпругът на Джейми умира.

анкета

Кой ще остане любимият ви герой от "Приятели"?

Виж резултати

Чандлър 28.4%

Рос 6.7%

Моника 4.7%

Рейчъл 12.9%

Джоуи 31.6%

Фийби 5.9%

Не знам за какво става въпрос 9.8%

Именно тя го е подкрепяла в борбата със зависимостите, но проблемите му са били причината, поради която е решил да прекрати връзката.

Рейчъл Дън

Снимка 640036

Източник: GettyImages

Двамата излизат цели две години преди през 2005 г. да се разделят - точно около края на сериала. Причината не е ясна, но източници твърдят, че не е имало драма и Матю Пери е искал да се фокусира върху това да остане трезвен.

Наташа Вагнер

Снимка 640035

Източник: GettyImages

В мемоарите си актьорът описва Вагнер като красива, умна и много секси. Но отново периодът, в който е с нея, се оказва лош за Пери и двамата се разделят.

Камерън Диас

Снимка 585975

Източник: GettyImages

Точно след раздялата си с Джъстин Тимбърлейк Камерън Диас бива пратена на уредена среща с Матю Пери, която не приминава никак добре. Просто защото случайно и без да иска актрисата удря Пери в лицето.

Лизи Каплан

Снимка 640033

Източник: GettyImages

Най-дългата връзка на актьора е именно с Каплан. Двамата излизат шест години и са били на косъм от това да се сгодят. Пери казва, че отношенията им са започнали като на приятели с привилегии, но са прераснали в нещо повече.

Моли Хъруиц

Какво каза Моли Хъруиц - бившата на Матю Пери, след смъртта на актьора

Какво каза последната голяма любов на Матю Пери след смъртта му

Моли Хъруиц с емоционален пост

Това е и последната официална приятелка на Матю Пери. Двамата започват връзката си през 2018 г., като две години по-късно се сгодяват. Но през 2021 г. нещата между тях приключват.