Измина седмица, откакто научихме за смъртта на Матю Пери. Тепърва има да се изясняват много детайли около нея, а сега повечето фенове на "Приятели" са решили да изгледат отново сериала.

Първи резултати от токсикологичния анализ на Матю Пери - имало ли е наркотици в кръвта на актьора

Имало ли е наркотици в кръвта на Матю Пери

Окончателните резултати ще излязат след месеци

Именно така те искат да си припомнят най-значимата роля на актьора, която го направи и звезда. Оказва се обаче, че някои от тях са видели сцена, която сега искат да бъде премахната, пише Metro.co.uk.

В пети епизод, озаглавен The One With The Engagement Picture, от седми сезон, Моника (Кортни Кокс) и Чандлър (Пери) позират пред фотограф, за да си направят идеалната снимка, с която да обявят, че ще се женят.

И докато на Моника позирането и усмивките ѝ се получат добре, то не същото е положението при годеника ѝ. Тогава тя в типичния си стил скастря Чандлър и несполучливите му опити да позира добре.

анкета

Кой ще остане любимият ви герой от "Приятели"?

Виж резултати

Чандлър 28.3%

Рос 6.6%

Моника 4.7%

Рейчъл 13.1%

Джоуи 31.7%

Фийби 5.9%

Не знам за какво става въпрос 9.8%

"Тази снимка трябва да казва, че Гелър и Бинг ще се женят. А не, че местна жена спасява давещ се глупак." Причината фенове на "Приятели" да искат сцената да бъде изтрита е, че към момента за причината за смъртта на Матю Пери се смята удавяне.

Жените в живота на Матю Пери - от Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу до Моли Хъруиц

Жените в живота на Матю Пери - от Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу до Моли Хъруиц

Актьорът е неуспехите му в любовта

Към момента създаделите на сериала не са коментирали исканията на хората в социалните мрежи и не е ясно дали въпросната сцена ще бъде премахната.