Съвсем наскоро разбрахме, че Марстън Хефнър - един от синовете на покойния Хю Хефнър, е решил да си направи профил в OnlyFans.

Марстън Хефнър, синът на Хю Хефнър, който има профил в OnlyFans

Синът на Хю Хефнър с профил в OnlyFans

И какво мисли за това семейството му

И макар да получава доста подигравки за решението си, той не се вълнува много от това какво говорят хората. Най-малкото защото се оказва, че това му начинание му изкарва наистина много пари.

Толкова много, че той спокойно може да ги инвестира в една голяма своя страст - Pokémon карти. Пред Page Six съпругата на Марстън Хефнър - Ана Ламбропулос, разкрива, че той е похарчил 100 000 долара, за да си купи редки карти на Pokémon, както и доста специален комикс.

Ана казва, че е била бясна на решението му, защото според нея това са пари на вятъра. "Щях да умра. Това са просто толкова много пари! Мисля, че е променлива инвестиция и че е несериозно да се харчат пари по този начин."

Съпругата на Марстън Хефнър е била против инвестицията, защото е мислела, че тези пари могат да се използват за закупуването на нова къща или реновацията на сегашната им. Въпреки това, Марстън не я е послушал или след щателно обмисляне и редица проверки е решил да си купи три неща.

"Disco" Holo Shadowless Charizard карта за 40 000 долара, CGC 2 "Disco" Holo Shadowless Blastoise карта за 10 000 долара и комикса CGC 5.0 Amazing Fantasy 15 Spider-Man за 50 000 долара. Пред Page Six 33-годишният Хефнър споделя, че съжалява най-много за комикса, защото не там е истинската му страст.

Secrets of Playboy, Хю Хефнър и какво разкрива телевизонната поредица за живота в имението на Playboy

Животът в имението Playboy - секс, оргии, наркотици и алкохол

Шокиращите разкрития на телевизонната поредица Secrets of Playboy

Целта му е трите покупки да се окажат печеливши, като за целта с времето те трбява да покачат цената си и той да ги продаде за повече, отколкото ги е купил. Марстън Хефнър и Ана Ламбропулос се издържат от наследството, което той е получил от баща си и нейната заплата на мениджър по организиране на екологични проекти. Профилът в OnlyFans пък е средство синът на Хю Хенфър да плаща за хобито си.