Марк Уолбърг е добре познато име в цял свят, но успехът за него не е дошъл за една вечер. Той е плод на години труд, усилия и лишения.

Me Time, Кевин Харт, Марк Уолбърг и трейлър на комедията на Netflix

Какво може да се обърка, когато двама стари приятели отново купонясват заедно

Кевин Харт и Марк Уолбърг ще ни демонстрират в Me Time

В момента Уолбърг не разчита само на актьорската си кариера, за да се изхранва, като има развити няколко бизнеса. От верига ресторанти за бързо хранене до бранд за облекло. В предаването The Talk 51-годишният актьор казва, че е решил да направи една голяма промяна в живота си.

Марк Уолбърг и семейството му вече не се подвизават в Калифорния, а в Невада и за това си има добра причина. Марки Марк, както е известен актьорът, казва, че преди много години се е преместил в Калифорния, за да преследва актьорска кариера, но всъщност това не му е донесло кой знае какъв успех.

Сега е решил, че за семейството му е най-добре да живеят на друго място, където децата му ще могат да следват мечтите си. А самият той да прекарва всеки свободен момент с тях. Като предприемчивият дух на Уолбърг не се е примирил с преместването. Дори нещо повече.

Големят му план е да превърне Невада в нова версия на Холивуд. Като дори иска да построи фабрика в щата, в която да се произвеждат дрехите на бранда му - Municipal. И ако всичко това се случи, Марк Уолбърг най-сетне ще може да работи повече от вкъщи.

Марк Уолбърг,  Father Stu, напълняването с около 14 килограма и как го е постигнал

Защо Марк Уолбърг е пиел зехтин

Всичко в името на ролята

От Yahoo Entertainment припомнят, че в началото на годината актьорът пусна за продажба имението си в Лос Анджелис за 87.5 милиона долара. Като бе купил земята през 2009 г. за доста по-скромните 8.25 милиона долара. А с помощта на архитекта Ричард Ландри построи къща с 12 спални и 20 бани.