Романсът на Марк Антъни и Надя Ферейра се разви доста бързо. За първи път се заговори, че излизат заедно през 2022 г. Не мина много време и двамата потвърдиха твърденията, че са двойка, само няколко месеца по-късно с пост в Instagram. В края на годината пък вече бяха сгодени, а на 28 януари 2023 г. официално си казаха "да" на церемония в Маями, Флорида.

Надя Ферейра и Марк Антъни най-накрая показаха как изглежда синът им

Ето как изглежда синът на Марк Антъни и Надя Ферейра

Девет месеца след появата му все още не знаем как се казва

Вече като семейство, 55-годишният изпълнител и 25-годишният модел посрещнаха и първото си дете. През юни миналата година се роди синът им, чието име обаче така и не разкриха. Чак през март тази година, по случай навършването му на девет месеца, те за първи път показаха бебето си, като качиха негова снимка в Instagram.

Тази седмица Марк Антъни и Надя Ферейра са отбелязали първия рожден ден на сина си и явно са решили, че това е добър момент най-накрая да разкрият и името му.

В поста си от вчера, 12 юни, щастливата майка е качила снимка, на която е гушнала момченцето си, на фона на празничната украса по повод празника му.

"Днес се навършва една година, откакто се появи на света, за да ме научиш на толкова много неща... едно от тях е най-голямата любов, която съществува... да бъда твоя майка, сине мой", пише Надя Ферейра в началото на описанието на испански и на английски език.

Накрая завършва с думите: "Честит рожден ден на най-голямата благословия в моя живот. Моят любим Марко", от които и става ясно името на момченцето.

Щастливата Коледа на Надя Ферейра - първа като съпруга на Марк Антъни и като майка

Щастливата Коледа на Надя Ферейра - първа като съпруга на Марк Антъни и като майка

Семейна идилия

Марко е първо дете за модела, но седмо за Марк Антъни. Той е баща на шест други деца от предишните си връзки. Има 30-годишна дъщеря - Ариана и 28-годишен син Чейс от бившата си приятелка Деби Росадо. От бившата си съпруга Даянара Торес пък има две момчета - 23-годишният Кристиан и 20-годишният Райън. Близнаците му Еме и Максимилиан (16 г.) пък споделя с бившата си съпруга Дженифър Лопес, припомня Entertainment Tonight.