До момента Марк Антъни и Надя Ферейра оставаха доста дискретни по отношение на личния си живот и най-новия член на семейството. Двойката, която сключи брак през февруари 2023 г., посрещна своя наследник няколко месец след това.

Марк Антъни и Надя Ферейра отбелязаха първия важен празник на сина си

Първият важен празник на Марк Антъни и Надя Ферейра като родители

Разбира се, с пищно тържество

И въпреки че измина близо година от събитието, те пазят ревниво бебето и светът не беше виждал малкото му личице. В интерес на истината, отне и доста време преди официално да потвърдят пола му и да разберем, че е момче.

Сега, благодарение на парагвайския модел, за пръв път получаваме близък кадър, на който се вижда лицето на наследника на Марк Антъни и Надя Ферейра.

"Честити девет месеца, мое всичко. Мама и тати те обичат", пише Надя Ферейра под снимката в социалните мрежи, на която ясно се вижда, че момченцето ѝ, на което името все още не е известно, е наследило красивите сини очи на майка си и чаровната усмивка на баща си. 

Марк Антъни и Надя Ферейра предизвикаха романтични слухове след излизане в Мексико Сити през 2022 г. Те потвърдиха връзката си чрез Instagram със селфи, направено в самолет през март същата година. "Нека Бог умножи всичко, което ни желаете", написа тогава певецът под публикацията.

Марк Антъни и романтичният жест, който направи по време на свой концерт към Надя Ферейра

Колко влюбени все още са Марк Антъни и Надя Ферейра

Любовта е в малките жестове

Само три месеца след като официализираха връзката си в Instagram, двойката потвърди новината за годежа си по време на парти в ресторант Sexy Fish в Маями, Флорида. На 28 януари 2023 г. Ферейра и Антъни сключиха брак по време на звездна церемония в Маями. Сред гостите на събитието, проведено в музея на изкуствата Pérez, бяха Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин Мануел Миранда и Луис Фонси. Малкият им наследник се роди през юни 2023 г.

Марк Антъни е баща на шест деца. Освен синът му с 24-годишната Ферейра, той има дъщеря Ариана (30 г.) и син Чейс (28 г.) от бившата си приятелка Деби Росадо, както и синове Кристиан (23 г.) и Райън (20 г.) от бившата съпруга Даянара Торес. Освен това Антъни е баща и на близнаците Еме и Максимилиан (16 г.), които има с бившата си съпруга Дженифър Лопес.

През 2016 г. певецът на "You Sang to Me" разказа пред Sunday Morning на CBS за своето "единствено съжаление" за навлизането в развлекателната индустрия. "Единственото, за което съжалявам, е, че това, което избрах да направя, ми отне толкова много време", споделя той. "Какво щях да направя, ако бях татко, който си стоеше вкъщи и имаше възможност да е свидетел на всяка секунда от всичко. Щях да го харесам. Не се получи така."

Щастливата Коледа на Надя Ферейра - първа като съпруга на Марк Антъни и като майка

Щастливата Коледа на Надя Ферейра - първа като съпруга на Марк Антъни и като майка

Семейна идилия

Той продължава с думите: "Това е единственото нещо, което просто ме дърпа и това е най-голямата жертва. И започваш да се чудиш дали си струва си всичко това. Струваше ли си?"