Марк Антъни и Надя Ферейра прекараха един запомнящ се уикенда в град Мексико. Семейната двойка се срещна там с някои от най-близките си приятели и членове на семейството си, а повод за това бе празникът на техния малък наследник.

Вече сме напълно сигурни за пола на наследника на Марк Антъни и Надя Ферейра

Вече сме напълно сигурни за пола на наследника на Марк Антъни и Надя Ферейра

Остава въпросът на кого прилича

Бебето, чието име все още се пази в тайна, е вече на четири месеца и родителите му явно са решили, че е крайно време то да получи своето християнско кръщение. Затова през изминалата събота цялото семейство се събра в голямата катедрала Metropolitana в града, където са отбелязали важния момент.

"Да гледам как се прераждаш като християнин в нашите ръце и тези на с кръстниците ти Мале и Карлос бе един от най-вълнуващите моменти в живота ми. Твоето име вече е изписано на небето, любов моя", написа Надя към поредицата от снимки и клипове от събитието, които сподели в социалните мрежи.

Антъни и Ферейра бяха придружени от най-близките си приятели, сред които Карлос Слим Домит, мексикански бизнесмен, който бе избран за кръстник на бебето. Той и Дейвид Бекъм бяха кумове на сватбата на Антъни и Ферейра, която се състоя през януари тази година.

Кристиан и Райън, синовете на Антъни от Даянара Торес, също присъстваха на сватбата. Кристиан бе придружен от приятелката си, с която живее в Ню Йорк през последните четири години, разкрива Hola.

Септември е месец, изпълнен с множество празненства за семейство Муниз-Ферейра. На 16-ти Марк Антъни отпразнува 55-ия си рожден ден. Луди Ферейра, майката на Надя, също има личен празник през същия месец - тя навършва 56 години.

Освен от кръщенето, Надя Ферейра сподели и други моменти от пътуването на семейството си до Мексико. Зедно със съпруга си и майка си са посетили Теотиуакан - археологически обект и едно от най-известните туристически места в града, а след това са повозили дори на балон с горещ въздух, откъдето са се насладили на прекрасни гледки.