Дълго време се като се раздели с Григор Димитров през 2015 г., Мария Шарапова беше сама. Или поне не разбрахме да е във връзка. В началото на 2018 г. за пръв път се заговори, че е намерила отново любовта в лицето на Александър Гилкс - британски бизнесмен, който търгува предимно с произведения на изкуството.

Мария Шарапова, тренировките и как бившата тенисистка се подготвя за Коледа

Защо Мария Шарапова тренира усилено

Бившата номер едно в света е в перфектна форма

А почти три години след началото на връзката си, влюбените ни съобщиха, че са готови да преминат на следващото ниво. Вчера, 17 декември, Шарапова сподели поредица от снимки в профила си в Instagram. Към тях добави и важно признание:

"Казах ти "да" още на първия ден, когато се срещнахме. Това беше нашата малка тайна, нали?", написа вече бившата тенисистка и добави иконка на годежен пръстен.

С това 33-годишната руския призна, че е приела предложението за брак на Гилкс. А когато точно се е случило то, ни остави да гадаем.

Бъдещият й съпруг не пропусна също да се похвали със събитието. Той написа под тяхна обща снимка: "Благодаря ти, че ме направи много, много щастливо момче и каза "да". Нямам търпение да прекарам живота си обичайки те и учейки се от теб".

Това не е първи годеж за Шарапова. Точно преди 10 години тя приема предложението на словенския баскетболист Саша Вуячич. До брак обаче така и не се стига. Надяваме се този път да имаме повече късмет и съвсем скоро да я видим в булчинска рокля.