Марая Кери е завела съдебно дело срещу бившия си мениджър Лиана Азарян за изнудване и използване на самоличността на звездата.

Певицата твърди, че Азарян я е снимала без нейно съгласие, което видео според Кери, ако стане публично достояние, ще навреди на имиджа на звездата, пише TMZ. Не се дава точна информация за съдържанието на тези видеоклипове, но Кери уверява, че нейната мениджърка я заплашвала, че ще изпрати записа на приятелите си в случай, че певицата реши да я уволни. 

Според заведеното дело Азарян е изнудвала звездата, че ще публикува видеоклиповете, ако не й плати осем милиона долара.

Снимка 396766

Източник: Instagram / Mariah Carey

Марая Кери наема Лиана Азарян през март 2015 г. като изпълнителен асистент и й плаща 327 хиляди долара годишно. Певицата обаче установява, че Азарян използва кредитната ѝ карта за закупуване на лични вещи, като дори се възползва от името на звездата, за да получи големи отстъпки.

Кери  уверява, че изнудванията са започнали през ноември 2017 г., след като изпълнителка уволнява своята служителка, както и че Лиана отказва да ѝ върне записите.

Точно преди няколко дни името на Марая Кери отново беше замесено в скандал с още една от нейните бивши асистенти, Стела Булочников, с която постигнаха споразумение да не стигат до съдебен процес, след като Булочников обвини певицата в сексуален тормоз.

Според рускинята, Марая често е била гола в нейно присъствие, което се смята за сексуален тормоз. Както можем да видим на някои от снимките в различни групи в Instagram, двете очевидно са били доста близки, така че сме малко озадачени какво наистина е имало помежду им.

Преди около година и друг служител на певицата - нейният бодигард, също я обвини в сексуален тормоз. 

Марая Кери обвинена в сексуален тормоз?

Марая Кери обвинена в сексуален тормоз?

Бодигард иска да заведе дело срещу певицата