Докато през юли Марая Кери е на почивка на слънчевия остров Капри, нещата в Атланта въобще не са толкова слънчеви. Имението й там, което разполага с девет спални и тринадесет бани, басейн, тенис на корт и др., е разбито и ограбено.

Марая Кери, къща, крадци и как ограбиха дома на певицата в Атланта, докато е на почивка в Италия

Какво се случи с дома на Марая Кери, докато е на почивка

Певицата трябва да е по-внимателна, когато публикува снимки в социалните мрежи

Явно след този инцидент изпълнителката е решила да се раздели с него, защото въпросният имот се появява на пазара за недвижими имоти.

Цената, която носителката на Грами иска за закупената от нея сграда през 2021 г., е 6.5 милиона долара. 

Къщата е построена през 1951 г. Проектирана е от Стивън Фулър и е издържана с класически южняшки стил. Има тухлена фасада, бели колони, кръгла алея и гараж за три автомобила. Жилищната зона е огряна от естествена светлина, идваща откъм задния двор през големи френски прозорци.

В сърцето на дома е разположена кухня с масивен мраморен остров, шкафове по поръчка, специален кът за закуска и уреди от най-висок клас. Основната спалня разполага със самостоятелен балкон, камина, вградени рафтове, бар, голяма баня, съблекалня и просторен дрешник. На нивото на масивната тераса е разположен и уединен апартамент за гости с всекидневна и камина.

Имотът разполага още със звукозаписна кабина, най-модерно домашно кино и зала за тренировки, както и отоплим вграден басейн, тенис кортове и няколко красиви градини.

Заподозрян по делото за обир е 27-годишният Кензъл Уокър, който е проникнал в къщата през задната входна врата. Именно обирът е и причината, поради която Марая Кери решава да продаде, пише People. 

Марая Кери, "All I Want for Christmas", титлата „Кралицата на Коледа“ и проблемът с търговската марка

Още проблеми за Марая Кери

Кого ядоса певицата

Нека не забравяме, че през 2017 г. певицата вече е била жертва и на друга кражба от дома ѝ в Лос Анджелис. Тогава са били откраднати портмонета и слънчеви очила на стойност 50 000 долара.