Марая Кери трябва да бъде по-внимателна, когато публикува снимки от почивките си в социалните мрежи. Защото ваканцията ѝ може да има неприятен завършек, когато се завърне у дома. Особено когато домът е доста впечатляващ и остане празен за по-дълго време...

Марая Кери, Брайън Танака и разходката им из улиците на Ню Йорк

Когато Марая Кери се появи със секси гаджето си

Хванати в крачка

През юли, докато певицата се радва на горещите слънчеви лъчи на италианския остров Капри и се наслаждава на лукса в имение за 20 милиона долара в Хамптън, домът ѝ в Атланта е ограбен, съобщава Page Six.

Полицията потвърждава проникване с взлом, но тъй като все още тече разследване, не е налична повече информация за това какво точно е откраднато.

Имението, което певицата купи през ноември 2021 г., струва 5.65 милиона долара и разполага с девет спални и 13 бани, басейн, тенис корт и детска площадка.

Изпълнителката на "Obsessed" прекара миналия месец в Италия с приятеля си Брайън Танака и близнаците ѝ Монро, и Марокан. Снимки как лудуват в морето и се возят на яхта се появиха в интернет, като така "показаха" на крадците, че къщата ще бъде празна.

Сигналът за кражбата е подаден в полицията на 27 юли.

Марая Кери, Mariah's и новата й линия ликьори Black Irish

Марая Кери започва нов бизнес

И напомня за ирландските си корени

Кери използва социалните мрежи, за да популяризира компанията за недвижими имоти Nestseekers, която ѝ помогна да намери жилище под наем в Хамптън. Луксозният дом се предлага на пазара за 50 милиона долара, като Марая плати повече от шестцифрена сума за двуседмичен престой в него.