До този момент от всички шест деца на Мадона дъщеря ѝ Лурдес Леон е тази която най-вече привлича вниманието ни. Не само защото е най-голяма, а и защото безупречно е усвоила от майка си уроците как да провокира.

Лурдес Леон, MET Gala 2021 и провокацията на модела

Лурдес Леон отново провокира

Този път на MET Gala

Този път обаче интересът ни събуди синът ѝ Дейвид Банда, когото тя осиновява през 2006 г., докато е омъжена за Гай Ричи.

Преди няколко дни Дейвид навърши 16 години и по този повод гордата майка направи няколко публикации. Първо сподели поредица от семейни снимки, на които виждаме Дейвид от малко дете до млад мъж.

"Не мога да повярвам, че си се превърнал в този млад мъж. Такъв артист, такъв спортист. Такъв харизматичен човек. Кой знаеше, когато те срещнах в сиропиталище в Малави, пиейки кола от бебешко шишенце и без пелена, че ще се превърнеш в такова чудо на природата? Честит 16-ти рожден ден. Толкова се гордея с теб!", написа тя в Instagram.

От следваща публикация на 63-годишната поп икона разбираме как е минало семейното тържество - градинско парти в тесен семеен кръг. Градината е украсена с цветни балони и букви от златно фолио, които образуват името на рожденика.

Мадона, синът й Дейвид Банда и защо 15-годишното момче облече рокля

Синът на Мадона дефилира с рокля

Май не сме изненадани

Певицата има общо шест деца, две биологични - дъщеря ѝ Лурдес Леон (от връзката ѝ с Карлос Леон) и сина Роко (от брака с Гай Ричи), и четири осиновени - Дейвид Банда и момичетата Мърси Джеймс, Стела и Естер.