Дъщерята на Мадона Лурдес Леон е поредното доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото. 24-годишната дама неведнъж попада в полезрението ни с провокативното си поведение. Но този път интересът ни е привлечен от едно от другите деца на Кралицата на попа.

Лурдес Леон и новите провокативни снимки на дъщерята на Мадона

Дъщерята на Мадона с нова секси фотосесия

Малката лилава рокля на Лола не оставя много на въображението

Дейвид Банда е само на 13 месеца, когато през 2006 г. Мадона и Гай Ричи го осиновяват. От Малави, родината на момчето, певицата осиновява и три момичета - Естер, Стела и Мърси. Тях също често виждаме на снимките, които споделя.

Но в една от последните публикации в Instagram профила на изпълнителката е именно Банда, и то в доста необичайна светлина. В краткото видео, което Мадона сподели, осиновеният й син се разхожда в дълга рокля в дома им.

От поста разбираме, че тя е дело на бранда Mae Couture. Първоначално 15-годишното момче изглежда се чувства странно в женска рокля, но започва да дефилира все по-уверено с нея.

"Увереността е всичко", написа Мадона към видеото. А то е поредното доказателство за думите й от преди няколко години, че обича всичките си осиновени деца, но с Дейвид имат най-много общо. Е, очевидно момчето трябва да научи още някой и друг урок, но пък си има най-добрия учител.

Мадона, Жан Пол Готие и поредната секси визия на поп иконата

Новата секси визия на Мадона

Поп иконата позира почти само по сутиен

На предишни публикации в социалните мрежи сме виждали и танцувалните умения на Банда, и със сигурност с тази своя вродена артистичност има още много с какво да ни изненада.