Напоследък все по-упорито се говори за Григор Димитров и връзката му с румънската актриса и модел Мадалина Геня. Истината обаче е, че и двамата непрекъснато дават повод за това.

Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня

Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня

Закачките на българския тенисист и румънската актриса

Откакто въпросната дама няколко пъти беше засичана на тенис мачове на Григор Димитров и двамата споделиха няколко общи вечери, в социалните мрежи започнаха да зачестяват постовете им със закачки и любовни послания.

След провокативната секси фотосесия на двамата, която както мистериозно се появи, така и изчезна от профилите им, сега Григор и Мадалина продължават да се обясняват в любов един към друг - този път обаче не с картинки, а със снимков материал, на който демонстрират близостта си. 

Григор Димитров и новата му любов - румънката Мадалина Геня, споделиха нови горещи кадри в Instagram. Двамата се снимаха заедно на Уимбълдън - мястото, където се провежда третият турнир от Големия шлем за годината.

"Първо посещение на Уимбълдън с Мадалина Геня", написа Димитров в своя Instagram и публикува тяхна обща снимка. На профилите си в социалната мрежа двамата споделиха и кратко видео, на което седят на една пейка и са прегърнати. Димитров целува Мадалина неколкократно по бузата.

"Чакаме автобуса на спирката", отбелязва Геня във видеото.

Загадъчната секси фотосесия на Григор Димитров и Мадалина Геня

Когато Григор Димитров и Мадалина Геня захвърлят дрехи и задръжки

Мистериозните снимки на румънската актриса и родния тенисист

Не можем да отречем, че за пръв път от много време насам Григор Димитров е толкова открит и демонстриращ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, българският тенисист не си позволяваше такива закачки и засвидетелстване на чувствата в социалните мрежи.