Само който не е виждал и чувал нищо за Machine Gun Kelly, не знае, че изпълнителят е пълно физическо превъплащение на понятието провокация.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и как се забавляват с 12-годишната дъщеря на музиканта

Семейните забавления на Меган Фокс и Machine Gun Kelly

И едно дете е с тях

От Billboard разбираме също, че нито провокациите, нито предизвикателствата, които поставя пред себе си годеникът на Меган Фокс, скоро ще спрат.

Machine Gun Kelly ще влезе в ролята на изпълнителен продуцент на саундтрака към видео играта WWE 2K22. Но не това е изненадващото - все пак той се занимава с музика. Неочаквана е малката подробност, че изпълнителят ще бъде включен в играта.

Точно така, според 2K - компанията разработчик на играта, Machine Gun Kelly влиза в кеча и ще бъде добавен като герой, с когото хората да играят мачове. Той обаче няма да е част от основните кечисти, а ще може да бъде добавен чрез специален екстеншън.

WWE 2K22 трябва да бъде пусната в продажба от 11 март, но за момента не е ясно кога ще бъде достъпно и допълнението с Machine Gun Kelly.

Machine Gun Kelly, Травис Баркър и изненадващата промяна на името на албума им

Machine Gun Kelly има нова изненада

За която и колегите му не подозират

В специално подбрания от изпълнителя саундтрак ще чуем парчета като "Heartless" на The Weeknd, както и две с участието на Machine Gun Kelly - "Body Bag", която е в колаборация с YungBlud и Bert McCracken, и "concert for aliens".