Machine Gun Kelly може и да си тръгна с празни ръце от музикалните награди на Billboard миналия уикенд, но отново успя да спечели вниманието на всички.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и разясненията около пиенето на кръв

Кървавите ритуали на Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Доста нестандартни практики

С появата си на червения килим преди събитието, разбира се. Колсън Бейкър, както е истинското му име, бе в компанията на годеницата си Меган Фокс и двамата отново откраднаха шоуто (и погледите).

Двойката бе заложила на черни тоалети с кристали Swarovski по тях, като единственият пъстър цвят идваше от косата на Machine Gun Kelly. И да, тоалетите им са грабващи окото, но един друг детайл също прави впечатление - маникюрът на изпълнителя.

Според People, Machine Gun Kelly се е доверил на бижутата на Marrow Fine и маникюристката Бритни Бойс. На ноктите си половинката на Меган Фокс е носил 10 каратови диаманти, които са били на стойност 30 000 долара.

Good Mourning, Machine Gun Kelly, Меган Фокс и трейлър на комедията

Machine Gun Kelly и Меган Фокс отново заедно на екран

Комедия, в която нищо не е такова, каквото изглежда

За бъдат и ръцете му забележителни, е отнело около 10 часа, за да може маникюрът да бъде напълно завършен, а след това и поставен на Machine Gun Kelly. След церемонията и червения килим диамантите от маникюра са били свалени и от тях ще бъде изработена специална серия мъжки и женски пръстени. Приходите от продажбата им пък ще бъдат дарени за благотворителност.