Още преди Джеф Безос официално да получи развод с дългогодишната си съпруга Макензи разбрахме, че вече има нова връзка - с Лорън Санчес. До разобличаването им се стигна след публикувани в медиите снимки и съобщения.

Джеф Безос, Лорън Санчес и защо милиардерът съди брат й Майкъл Санчес

Когато ядосаш Джеф Безос

Съдебни и семейни драми безкрай

Впоследствие се разбра, че те са станали публично достояние благодарение на брата на Санчес - Майкъл, който явно се е поразровил в телефона на сестра си, за да намери компроматите, които видяха бял свят.

Това пък очаквано доведе до напрежение между двамата мъже. Първоначално Майкъл се закани, че ще съди милиардера и ще извади всичките му "кирливи ризи". Това обаче остана само на приказки.

Безос реши да отвърне на удара, заведе дело срещу брата на половинката си, а после и още едно, в което го обвинява, че е излъгал за финансовото си състояние, за да не плати присъденото обезщетение.

Сега пък разбираме и сумата, за която Майкъл Санчес е продал компроматите срещу сестра си и основателя на Amazon. По информация на Wall Street Journal, братът на Лорън е получил 200 хиляди долара от издателската къща American Media LLC.

Джеф Безос, Лорън Санчес и защо милиардерът съди брат й Майкъл Санчес

Когато ядосаш Джеф Безос

Съдебни и семейни драми безкрай

Той се е познавал с редактор от Enquirer години преди да се стигне до тази "сделка" и най-вероятно заради това е получил много по-голяма сума, отколкото принципно се заплаща за подобни пикантерии.