Дори да си най-богатият човек на света, пак може да имаш проблеми с родата на жената до себе си - това ни доказа Джеф Безос.

Джеф Безос, Лорън Санчес и на какъв етап е връзката на милиардера и журналистката

Какво се случва с Джеф Безос и Лорън Санчес

Интересни слухове се носят

Още преди съдът да сложи законов край на брака му с Макензи Безос през 2019 г., стана ясно, че милиардерът има връзка с журналистката Лорън Санчес. Няколко месеца по-късно пък разбрахме, че с брат й Майкъл никак не се разбират, а той май дори е ровил в телефона на сестра си за снимки със създателя на Amazon.

Сега пък семейните драми се завръщат с нова сила и нов сценарий. Безос е завел дело срещу брата на половинката си с обвинения, че не е декларирал съсобственост в имот за милиони долари, за да избегне плащането на голямо обезщетение, изисквано от адвокатите на милиардера по предишно дело.

През февруари миналата година Майкъл Санчес се опита да осъди Безос за клевета заради твърденията му, че е дал негови снимки на медиите. След като съдът не удовлетвори искането му, той трябваше да заплати на предприемача и адвокатите му 254 404 долара разходи по делото, които обаче все още не са изплатени, предава Fox Business.

Джеф Безос, Лорън Санчес и как брат й Майкъл се закани на милиардера

Кой се закани на Безос

Нова порция семейни драми

Адвокатите на брата на Лорън Санчес пък определят делата, които Безос завежда срещу него, като "тормоз". Очевидно всичко е на личностна основа, защото основателят на Amazon със сигурност не е за тези няколко хиляди, след като притежава около 193 милиарда долара. Но когато някой се опита да го измами или да накърни честта му, е готов да го преследва до дупка.