Миналата седмица обърнахме внимание на Линдзи Вон и това колко добре си е прекарала на Бахамите в компанията на годеника си П.К. Субан.

Линдзи Вон, П.К. Субан и какви ги вършат двамата на Бахамите

Какви ги върши Линдзи Вон на Бахамите

Слънце, плаж, вода и акули

Като цяло бившата състезателка по ски не се срамува да споделя снимки по бански, макар не на всички да изглежда "перфектно". На някои хора в социалните мрежи обаче това не им се нрави и искат да виждат перфектни тела.

Вон сподели в профила си в Instagram няколко снимки, на които е по бански. И да, на тях не изглежда като модел. На една се вижда целулит, на друга отпуснат корем, но това е в реда на нещата, защото Линдзи Вон е просто човек.

И точно това иска да напомни на всички разбирачи, които я нападат в социалните мрежи, че не изглежда добре и трябва да се срамува от тялото си. 

"Аз съм нормален човек и понякога се отпускам, коремът ми увисва, целулитът на дупето ми се показва или пък не мога да се събера в горната част на банския си костюм."

Но се гордее с тялото си, защото знае какви неща е успяла да постигне благодарение на него. Линдзо Вон също така гордо заявява, че никога не се е подлагала на каквито и да било пластични операции или корекции.

Също така уверява, че никога не е използвала програми, за да обработва снимките си. "Аз съм 100% естествена и 100% Линдзи."

Линдзи Вон, П. К. Субан и годишнината от годежа им

Какво празнуват Линдзи Вон и годеникът ѝ

В Мексико серенадите са направо задължителни

Вон призовава всички хора, които поради някаква причина се срамуват от телата си, да не го правят, а да приемат, че са красиви такива, каквито са. Ето на това ние казвам спортист и човек за пример.