След немалкото трудни моменти в живота на Лейди Гага, като борбата с посттравматичния стрес, ревматичното заболяване, разваления годеж и какво ли още не, сега нещата очевидно се подреждат по най-добрия начин за попзвездата.

Лейди Гага, славата, мислите за самоубийство и най-трудният период в живота й

Лейди Гага: Мислех за самоубийство всеки ден

Когато се превърнеш в най-големия си враг

Дни след церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън, където тя имаше важна роля, една снимка от събитието обиколи медиите. Тя беше и поводът всички да пишат, че Гага е луда по гаджето си Майкъл Полански.

На нея певицата и нейният любим се целуват, и то с маски на лицата. Не сме пробвали, но звучи предизвикателно и със сигурност означава много за една двойка. Явно е, че нещата вървят наистина добре между двамата и нищо не може да промени това.

Според източник на People, 34-годишната звезда е наистина луда по Майкъл Полански, с когото са гаджета от една година. 37-годишният технологичен инвеститор беше плътно до нея по време на церемонията по встъпването в длъжност на Джо Байдън и Камала Харис.

Според източника на изданието, Лейди Гага е била невероятно щастлива по време на церемонията, в супер настроение, защото Майкъл е бил с нея и тя е благодарна за неговата подкрепа.

Въпреки че двойката, чийто роман започна през 2019 г., пазеше връзката си от очите на обществеността, Полански вече няма притеснения да застане гордо до известната си любима. Нещо повече - да остане и на заден план, докато тя блести.

Сиа, Лейди Гага, Джерард Бълтър и звездите с редки заболявания

Звездите и редките им заболявания

Никой не е застрахован

А когато не са пред погледите на всички, двамата заедно работят по различни благотворителни проекти. Майкъл Полански е предприемач и инвеститор, свързван със съоснователя на Фейсбук Шон Паркър.

Лейди Гага: Готова съм да се омъжа и да имам деца

Лейди Гага: Готова съм да се омъжа и да имам деца

Певицата на корицата на майския брой на списание InStyle

"Майкъл има свой собствен живот и работа, но те имат и доста общи страсти, така че това е хубав баланс. Нещата вървят наистина добре", казва източникът на изданието.