Все повече стават звездите, които говорят открито за проблеми си с психичното здраве, депресивните и тревожни състояния, както и за негативите на славата, които са усетили. Сред тях вече можем да причислим и Лейди Гага с откровената й изповед в предаването Sunday Morning на CBS.

Доста често това, което виждаме с очите си, се различава с това, което се случва всъщност. Подобен е примерът с изпълнителката - когато е на върха на славата си, тя се чувства най-нещастна и дори й е трудно да намери причина да продължи да живее.

Лейди Гага говори за славата като за невъзможност да отиде необезпокоявана до магазина или да вечеря навън, без да е нападната от тълпи фенове и папараци.

"Тотално предадох себе си", откровена е певицата. Не крие и че е мразила да бъде звезда, да бъде известна. Чувствала се е "изтощена и употребена". Усещала е, че хората се отнасят към нея като към предмет, а не като към личност. И това е я карало да изпитва истинска физическа болка.

А най-лошото е, че най-големият враг на Стефани Джоан Анджелина Джерманота се оказва самата тя, нейното алтер его, сценичният й образ - Лейди Гага. Дори е имало моменти, в които е стояла, гледайки пианото, което има от малка, и си е мислела, че го мрази, защото точно то я е превърнало в това, което е.

Докато албумът й Joanne трупа все по-голяма популярност, болката в сърцето на изпълнителката става все по-голяма. И тъй като тя знае, че тези проблеми често остават невидими и неразбрани, стига дори до самонараняване, за да може някой да й обърне внимание.

Лейди Гага не крие, че мислите за самоубийство за нея са се превърнали в ежедневие, а като единствена причина да остане жива определя своето семейство. Години наред живее и с хора, които я наблюдават да не извърши това, което й се върти в главата, предава Fox News.

Въпреки всичко, изпълнителката винаги е знаела, че не бива да спира да прави музика. "Излиза така, че дори да не искам да живея, аз все още знам как да напиша песен", признава тя.

Лейди Гага, Gucci, Ал Пачино, Робърт де Ниро, Джаред Лето и участието им в предстоящия филм на Ридли Скот

Лейди Гага и ролята й на убийца

Всичко звучи много обещаващо

Днес Лейди Гага не може да даде точна формула как е преживяла и оживяла след този най-труден период в живота си, продължил близо две години и половина. Знае обаче, че той я е направил по-силна и я е научил да обича себе си. И въпреки че е можело и тоя да не се случва, тя днес просто приема факта, че се е случил.