Огромните пожари в щата Калифорния се превърнаха в много повече от стихия. На фона на десетките жертви и огромните щети обръщаме поглед и към представителите на холивудските среди, които неведнъж се оказаха в центъра на събитията.

Някои от тях, като Джерард Бътлър, загубиха домовете си за милиони в пламъците. Други пък се наложи да бъдат евакуирани от къщите си и да чакат без да имат информация какво се случва и дали ще има къде да се върнат.

Тук визираме Лейди Гага. Певицата, която се завърна триумфално с филма "Роди се звезда", не остана безучастна към трагедията. Тя захвърли сценичните тоалети и силния грим, облече суитшърт, сложи шапка с козирка и се притече на помощ на доброволците от Червения кръст.

Вчера, 13 ноември, Лейди Гага се появи в евакуационен център в Лос Анджелис, награбила цяла купчина с пици. Поводите за постъпката й всъщност са два - пожарите в Калифорния и Световния ден на доброто.

Именно на него тя реши да бъде добра към хората в нужда и да ги зарадва с топла пица. Певицата подчерта, че това е любимият й ден в годината и призова всички да направят по една добрина. 

Въпреки че самата тя също е потърпевша от огнената стихия, Лейди Гага благодари на Бог и на пожарникарите. И поясни, че въпреки че не се познава с хората, настанени в кризисния център, това не е причина да не се подкрепят и да разменят любов, пише Daily Mail.

Лейди Гага и мистерията около един годеж

Лейди Гага и мистерията около един годеж

Ето и признанието на певицата

Певицата е прекарала около час половина в компанията на непознатите, които споделят сходна съдба. Поговорили са си, поснимали са се, раздала е автографи, а и е попяла на една 98-годишна жена, която се е оказала голяма нейна фенка.