Още преди година се заговори, че Лейди Гага се е съгласила да премине в отбора на омъжените жени, приемайки предложението за брак на своя импресарио Кристиан Карино. И след като тази новина се появи, нищо повече не чухме и разбрахме за любовния и семеен статус на певицата.

Всъщност, не разбрахме и дали наистина има годеж, защото тя реши, че няма нужда да потвърждава публично подобна новина. И бе на това мнение до церемонията на ELLE Women in Hollywood Celebration, която се проведе в Калифорния в началото на седмицата.

На събитието Лейди Гага се появи с костюм на Marc Jacobs, който напълно целенасочено е с няколко размера по-голям. По време на силната си реч пред известните дами, изпълнителката сподели, че панталоните я карат да се чувства силна, за разлика от роклите и корсетите, с които не се усеща себе си.

Тук виждаме пръстена на Лейди Гага

Източник: GettyImages

Тук виждаме пръстена на Лейди Гага

След като засегна темата колко е трудно да си жена в Холивуд, звездата успя и да разсее мистерията около годежа си, която е точно на една година. В речта си тя нарече своя любим Карино "моя годеник". Признание, която сякаш се изплъзна от устата й в изблик на емоционалност.

Е, вече нямаме съмнения около любовния статус на певицата. А огромният годежен пръстен с розов сапфир и няколко диаманта се оценява на около 400 000 долара, пише E Online.

Лейди Гага и Кристиан Карино не крият любовта си

Източник: GettyImages

Лейди Гага и Кристиан Карино не крият любовта си

Но не той е най-важното в случая, а начинът, по който годеникът на Лейди Гага я кара да се чувства. Тя сподели, че цялата й несигурност като жена си е отишла. Освен това, сега е в друг етап на живота си и се чувства по-добре от всякога, именно с този мъж.

Лейди Гага, Elle и пътят от бара до корицата 10 години по-късно

От бара до корицата на Elle - Лейди Гага 10 години по-късно

Как се покорява всеки страх и всяка мечта

Това е втори годеж за певицата и се надяваме този път приказката не свърши прекалено скоро.