По традиция топлите месеци идват и с по-ярки цветове в облеклото. Кога, ако не през лятото, ни е позволено да сме по-фриволни? Явно това правило се отнася и за кралските особи, защото в последни седмици ставаме свидетели на истински бум на розовото сред тях.

Летисия с нейната доста смела за кралица рокля беше само една от царствените дами, облечени в цвета на лято 2022.

Още в края на март видяхме Кейт Мидълтън по време на посещението си с принц Уилям в Белиз, облечена в божествена блестяща рокля Vampire's Wife в розово.

Кейт Мидълтън, посещението в Белиз и роклята на Vampire's Wife

Колко по-дръзка може да е Кейт Мидълтън

Новият избор на херцогинята

Холандската кралица Максима също избра цвета, но в по-нежен нюанс - тя носеше розова рокля и сламена шапка за рождения ден на съпруга си крал Вилем-Александър.

Датската принцеса Мери, както обикновено, е символ на елегантност. И нейното розово е по-категорично - роклята е на Andrew Gn и е съчетана с обувки Prada в телесен цвят.

Шведската принцеса София, съпругата на принц Карл Филип, също не остана безразлична към розовата тенденция. Роклята й е Lars Wallin Official.

Сестрата на съпруга на София - коронованата принцеса Виктория Шведска, също е фен на розовото. Но в малко по-строг вариант под формата на цикламен костюм.