Като се замислим, май 46-годишният Леонардо ди Каприо е един от най-потайните холивудски актьори. Когато звездата от "Титаник" си направи профил в Instagram, почитателите му въздъхнаха с облекчение и зачакаха снимки и някаква лична информация.

Леонардо Ди Каприо, екологията, изкуството и начините, по които харчи милионите си

За какво си харчи милионите Леонардо ди Каприо

Повече активист или повече звезда е

Вместо това актьорът ги заля с инфо за своята благотворителна дейност и световните екологични проблеми.

Може би затова последната снимка на звездата изненада мнозина – на нея е самият той.. "Боже Господи, най-накрая публикува снимка на себе си", изненада се негов почитател.

Всъщност, това дори не е лична снимка на Леонадрдо ди Каприо, а кадър от новия филм на Мартин Скорсезе Killers of the Flower Moon, който ни дава и първи поглед към това, как ще изглежда актьорът в него.

На снимката са Леонардо ди Каприо и Лили Гладстоун. Във филма ди Каприо играе ролята на Ърнест Буркхарт, а Гладстоун – на Моли Буркхарт, жена от индианското племе осейджи, която се влюбва в Ърнест.

Джеси Племънс, Леонардо ди Каприо, Killers of the Flower Moon и размяната на роли в новия филм на Мартин Скорсезе

Актьорът, който измести Леонардо ди Каприо

Killers of the Flower Moon изглежда обещаващ

Филмът ни връща в 20-те години на миналия век в Оклахома, когато се случва серия от убийства на членове от индианското племе осейджи, под чиито земи е открит петрол. Първоначално се говореше, че филмът ще излезе през 2021 г., но кога точно, не се знае, припомня Grazia.