Напоследък медиите преливат от новини за Леонардо ди Каприо. А и няма как да е иначе - актьорът очевидно е все още в добра форма и води вълнуващ живот.

Имат ли връзка Ирина Шейк и Леонардо ди Каприо

Имат ли връзка Ирина Шейк и Леонардо ди Каприо

Нов повод, който предизвика съмнения

Последно се говореше, че се среща с Ирина Шейк, която има дете от бившия си Брадли Купър. По-рано този месец Леонардо и Ирина бяха забелязани на рождения ден на Наоми Кембъл на филмовия фестивал в Кан. Руският супермодел беше и сред присъстващите на премиерата на последния филм с участието на ди Каприо - Killers of the Flower Moon.

През пролетта двамата бяха заедно и на фестивала Coachella. Въпреки че се познават отдавана обаче, се твърди, че са просто приятели. Редно е отбележим, предвид тенденцията Леонардо ди Каприо да излиза с момичета на възраст до 25 години, че Ирина Шейк e малко по-възрастна - на 37.

В края на миналата година актьорът беше романтично свързан и с друг супермодел - Джиджи Хадид. Тя също има дете от бившия си Зейн Малик, но пък е по-млада от Ирина Шейк - на 28 години. Според източници Джиджи и Леонардо все още са в приятелски отношения и се срещат, когато "натоварените им графици позволяват". Основният приоритет на модела обаче си остава малката ѝ дъщеричка.

Снимка 614155

Източник: GettyImages

Неотдавна се твърдеше, че ди Каприо се е срещал и с Мая Джама, с която са се запознали чрез общи приятели. Актьорът обаче отрече да е имал връзка с нея.

А поредното ново име, което сега се свърза с него, е това на 22-годишният модел Меган Рош. Двамата са били забелязани в компанията на няколко други мъже, техни приятели, на яхта в Ибиса, Испания на 4 юни, разбираме от Daily Mail.

Стеф Клер Смит - момичето, което отказа на Леонардо ди Каприо

Момичето, което отряза Леонардо ди Каприо

Да, има и такива жени

Няма как да не отбележим, че Леонардо ди Каприо изглежда в чудесна форма. Забележително добре изглежда и Меган Рош, облечена в тъмносин цял бански, спортно долнище и риза. Дали обаче между тях двамата има нещо повече от приятелство и приятни забавления, засега не е ясно.