Макар годинките да си вървят и някои от любимите ни актьори вече да остаряват, продължаваме да изпитваме онова странно чувство на копнеж по невъзможното. Често сме си представяли (особено като тийнейджъри) как ще реагираме, ако Леонардо ди Каприо например ни покани на среща. И сме 101% сигурни, че не бихме пропуснали такава възможност. Има обаче момичета, които не се притесняват да го отсвирят.

Точно това - да откаже среща с Леонардо ди Каприо - се случва преди години на модела и инфлуенсър Стеф Клер Смит. А толкова любопитната подробност австралийката разказва сама в скорошния епизод на подкаста KICPOD, който тя води заедно Лора Хеншоу.

Въпросният отказ се случва, когато Стеф Клер Смит е на 19 години и се натъква на актьора в клуб в Лос Анджелис. "Танцувах сама през по-голямата част от нощта и забелязах, че някой ме гледа. Видях познато лице, което носеще една от онези английски шапки, и си помислих, че изглежда като Леонардо ди Каприо", започва разказа си тя.

Тогава нейна приятелка ѝ казва, че това наистина е Леонардо ди Каприо. По-късно моделът отива в друг клуб, където отново случайно среща Лео. Неговият асистент се промъква през тълпата и се приближава до нея с думите: "Искаш ли да се срещнеш с Лео?" Така тя отива при Леонардо ди Каприо, двамата официално се запознават и дори се целуват по бузите.

Снимка 614157

Източник: GettyImages

"Мога ли да взема номера ти? Ще се радвам да те заведа на вечеря в някои от най-хубавите ресторанти наоколо", ѝ казва Леонардо ди Каприо. Няколко дни след като му оставя мобилния си, актьорът ѝ изпраща съобщение с думите, че това е номерът му, на който може да се свърже с него.

Стеф обаче признава, че "никога не е отговорила" на това съобщение.

"Съжалявам, можем ли просто да се концентрираме върху факта, че си отрязала Леонардо ди Каприо...", се включва в разговора продуцентът на шоуто Манди.

Стефани добавя, че в този момент вече се е срещала с настоящия си съпруг Джош Милър и е била щастливо влюбена. Тя си спомня как онази вечер му се е обадила, за да му каже какво се е случило. А вместо да ревнува, той е бил впечатлен от факта, че гаджето му го сваля не кой да е, а самият Леонардо ди Каприо. Джош и Стеф се женят през 2019 г. и имат едно дете, син Харви, роден през 2021 г.

Междувременно, през август миналата година, Лео се раздели с приятелката си Камила Мороне, с която имаше четиригодишна връзка, припомнят от Daily Mail. Оттогава името му е свързвано с това на Идън Полани, Джиджи Хадид и Мая Джама. И да, общо взето, актьорът се придържа към един тип момичета - млади и красиви модели.