За романтични отношения между Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид за първи път се заговори през септември 2022 г., когато бяха забелязани заедно на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Леонардо ди Каприо, Джиджи Хадид и слуховете, че се опознават

Какво се случва между Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Нова любов или просто приятелство

През февруари тази година обаче стана ясно, че двамата са се разделили. "Джиджи и Лео вече не се срещат. Те са в различни етапи от живота си и просто не се получи между тях", издаде източник на Us Weekly тогава.

Въпреки раздялата актьорът и модела продължаваха да бъдат засичани заедно на афтърпартита - съответно на Оскарите и на MET Gala. Втори източник на Us Weekly сподели, че Джиджи и Лео се харесват и всъщност много се забавляват.

Джиджи Хадид с бившия си Зейн Малик

Източник: GettyImages

Джиджи Хадид с бившия си Зейн Малик

Явно химията помежду им е наистина силна, тъй като към днешна дата двамата са заедно, макар и не точно в традиционна връзка. Пак от Us Weekly научаваме, че отношенията им са неангажиращи, тъй като пътуват твърде често, за да могат да си отделят достатъчно време заедно.

Леонардо ди Каприо с бившата си Камила Мороне

Източник: GettyImages

Леонардо ди Каприо с бившата си Камила Мороне

Що се касае до Джиджи Хадид, тя сякаш не си пада по краткотрайните връзки. Все пак, в продължение на цели пет години, макар и с прекъсвания, тя беше гадже със Зейн Малик, с когото имат дъщеричка. През октомври 2021 г. обаче връзката им приключи окончателно.

Леонардо ди Каприо, Джиджи Хадид, Royal Monceau и как двамата са забелязани в хотел в Париж

Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо - хванати "в крачка"

Папараците не спят

Последната по-сериозна връзка на Леонардо ди Каприо пък бе с Камила Мороне. Тя продължи четири години, но краят ѝ дойде през август 2022 г.