28-годишната Джиджи Хадид и 27-годишната Кендъл Дженър са сред най-популярните в момента модели, които работят с големите и луксозни модни къщи. Затова е и съвсем естествено често да виждаме двете красавици по модните подиуми.

Заедно ли са Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Заедно ли са Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Явно не е толкова просто

На дефилето за новата колекция на Jacquemus, наречена Le Chouchou, състояло се на 26 юни, Джиджи и Кендъл отново привлякоха вниманието ни. И двете бяха нежни и ефирни, като богини от рая, облечени в бяло.

Джиджи Хадид носеше половинка бански в кремав цвят, комбиниран с прозрачна дантелена горна част с връзки. Визията ѝ завършваха бели дантелени чорапи с дължина до коляното и бели обувки с ток. Косата ѝ бе прибрана назад, а гримът - едва забележим.

Снимка 624074

Източник: GettyImages

Тоалетът на Кендъл Дженър не беше по-малко атрактивен. Тя бе облечена с много къса, но обемна бяла рокля, наподобяваща формата на облак. Избраните бижута за визията бяха масивно перлено колие със скъпоценен камък и обеци. Обувките, прическата и гримът ѝ бяха същите като тези на Джиджи Хадид.

Снимка 624072

Източник: GettyImages

Кендъл Дженър споделя причината да пази личния си живот в тайна и дали е готова да има деца

Готова ли е Кендъл Дженър да бъде майка

Моделът има план за бъдещето

Цялата естетика на събитието като цяло е била много ефирна. Избраната локация е Версай, като за да бъде дефилето по-ефектно, моделите са дефилирали по повдигнат яркочервен подиум. Някои от гостите пък са наблюдавали от закотвени лодки. Сред присъстващите на събитието на Jacquemus са били Дейвид и Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Моника Белучи, Клеър Фой и Емили Ратайковски, научаваме от People.